Sunday 29 December 2013

Te is megoszthatod tapasztalataid, élményeid, véleményed!

Amennyiben mar te is sikeresen megerkeztel Kanadaba es szeretned megosztani tapasztalataid, elmenyeid, valamint vannak eszreveteleid a bloggal kapcsolatban, biztos vagyok benne, hogy ezt sok honfitarsad orommel fogadna.
Ha leirasomban talalsz olyan informaciot ami a publikalas ota megvaltozott, kerlek jelezd!
Minden blog bejegyzeshez hozzaszolhatsz a lap aljan.
Mindenkinek Boldog Új Évet Kivánok!

2 comments:

  1. Megkoszonnem a lehetoseget es a helyet, ha ez a kis hozzaszolas itt maradhat,
    En sem fejvadasz vagyok, csak egy toborzo cegnek dolgozom. Ezekre a poziciokra a kiutazast minden esetben a kanadai munkaado allja, a hosszu tavu kamionos eseten a teljes ugyintezest es a treninget is biztositja. Letelepedesi es munkavallalasi tanacsadassal is foglalkozunk, de ezt mar csak akkor, ha kint vagytok.
    Munka es uj elet lehetoseget kinalok nektek Kanadaban. Keresunk hosszu es rovid tavu kamion soforoket, auto es kamion szereloket. A sofor allashoz min 3 ev tapasztalat class 1, es kommunikacios angol szukseges. A szereloknek vizsgazniuk kell, tehat magasabb angol szukseges. Az alabbi linkre kuldjetek el a jelentkezeseket es forraskent hivatkozzatok ram. Egyebb allasok es lehetosegek tekinteteben 15877009107 viber es petertoth@vermax.ca az elereseim, de akkor keress legyszives, ha a kriteriumoknak megfelelsz.

    http://vermax.hgcareers.com/en/js/search.php?submit=search&custompage=2

    ReplyDelete
  2. Udvozlet Peter!
    Termeszetesen maradhat a hozzaszolas. Remelhetoleg segit nehany munka keresonek. Kamion soforon es szerelokon kivul toboroztok mas szakmakban is? Esetleg viz-csovezetek szerelo, burkolo, hegeszto, stb?

    ReplyDelete